top of page

KLASSINEN HIERONTA

Hieronta maailma on täynnä nimityksiä erilaisille hieronta muodoille. 

Henkilökohtaisesti puhun mieluiten rentoutushieronnasta, mutta klassinen, tai ruotsalainen hieronta ovat ehkä lähempänä totuutta suomalaisesta näkövinkkelistä katsottuna. 

Klassinen hieronta on lähinnä pinnallisen jännityksen lievittämiseen, ei niinkään hoitamaan monimutkaisempia/kroonisia vaivoja. 

Tämä hierontamuoto  on miellyttävä tapa saada mieli rauhoittumaan. 

Henkilökohtaisesti pyrin kuitenkin myös huolehtimaan siitä että jos tunnen (syvempiä) jännitystiloja kehossa, ja jos asiakas on avoin idealle, tarkastelemme jännitystiloja hieman syvemmin.  Ihan yhtälailla kuin jos asiakas toivoo vain pelkkää rentouttavaa pinnallista hierontaa, teemme niin.

 

 

klassinen hieronta tampere tammela

Tuletko ensi kertaa hierontaan?

Klassinen hieronta on perinteisin hierontamuoto ja sitä on tehty oikeastaan jo vuosituhansien ajan. Klassisessa hieronnassa hyödynnetään monia erilaisia hierontaotteita, kuten: sivelyt, pusertelut, taputukset, ravistelut ja täristelyt - kuitenkin aina asiakaskohtaisesti. Hieronta on aina yksilöllinen hoitotapahtuma ja eri hierontakerroilla voidaan tehdä erilaisia käsittelyjä. Klassinen hieronta on hyvä ottaa säännölliseksi hoitomuodoksi kehon kokonaisvaltaisessa huolenpidossa. Jokaisella hierojalla on omanlainen "käsiala" ja tyyli, mutta määränpää on sama: tuottaa asiakkaalle helpotusta lihaskipuihin, helpottaa hänen oloaan ja vaivoja sekä ennaltaehkäistä tulevia vaivoja. 😊​

Klassinen hieronta..
..vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja lisää hapen/ravinteiden kulkua elimistössä
..vähentää turvotusta
..rentouttaa lihaksia 
..parantaa nivelten liikkuvuutta
..poistaa lihasjännitystä ja lievittää kipua
..poistaa kuona-aineita 
..sopii lähes kaikille ja on osa terveellistä kehonhuoltoa
..parantaa urheilusuorituksia, fyysistä suorituskykyä ja unenlaatua.

 

bottom of page