top of page

PALVELUT

Faskiahieronta,  Klassinen hieronta, Urheiluhieronta, Myofaskiaalinen kuppaus

FASKIA-/SYVÄKUDOSHIERONTA

KLASSINEN HIERONTA

Tämä hieronta on erityisesti tarkoitettu kroonisten jännitystilojen ja niistä aiheutumien kipujen/vaivojen, sekä erinäisten urheiluvammojen hoitoon. Faskiahieronta saattaa hetkittäin olla kivuliasta, mutta tekniikka on hyvin rauhallinen, joten kivun tuntemus ei ole sietämätön. 

 

Rentoutus hieronta on hyvä tapa tutustua hierontaan. Jos makaat ensi kertaa hierontapöydällä muttet oikein tiedä onko vaivoja vai ei, se selviää siinä hetkessä kun hieronta alkaa. Toiveittesi mukaan pysytään joko enemmän rentoutus pohjalla, tai jos haluat, voin käyttää syvempiä tekniikoita jännitystiloihin. 

URHEILUHIERONTA

Pääasiallinen ero urheiluhieronnan ja klassisen hieronnan välillä on tavoite. Klassisessa hieronnassa se on juuri tuo lihaskireyksien ja kivun poisto, kun urheilijoilla hieronta tähtää vain ja ainoastaan urheilusuorituksen parantamiseen. 

MYOFASKIAALINEN KUPPAUS

Myofaskia tarkoittaa lihaskudosta (myo) ja sitä ympäröivää sidekudoksista verkkoa (faskia), jotka sitoutuvat erottomasti yhteen.

MYOFASKIAALINEN KUPPAUS on siis kuivakuppausta, mutta tekniikat ovat intensiivisempiä kuin perus kuivakuppauksessa. Asiakkaat kokevat tekniikan totuttuaan kuitenkin miellyttävämmäksi kuin esim. faskia hieronnan. Jo lyhytkestoisen kuppauksen jälkeen myös faskiahieronta tuntuu miellyttävämmältä, koska kudos on saatu liikkeeseen, ja veri kiertämään.

bottom of page