FASKIA/SYVÄKUDOS HIERONTA

Suomeksi oikean nimen löytäminen on hieman hankalaa, koska tekniikkani joita käytän eivät ihan osu kuvaukseen lihaskalvohieronnasta mitä fysioterapeutti tarjoaa, vaikka yhdistän myös kuivahierontaa (ilman öljyä) joissain tapauksissa. Ja vaikka käsittelen faskiaa , ei tekniikkani sovi myöskään kuvaukseen MyFascia tekniikasta, tai muihin faskia tekniikoihin joita Suomessa tunnetaan.

Tässä hieronnassa käytän tekniikkaa jossa liike itsessään on hidas, mutta syvyys huomattava. Niinkuin aina sanon: Hieronnan aikana ei ole hetkittäin kivaa, mutta hieronnan jälkeen olo on usein raukea, koska hieronta ei ole pelkkää kipua,  vaan kipeiden hetkien jälkeen seuraa aina "integraatio"., jossa keho rauhoittuu ja rentoutuu. 

Me länsimaissa olemme vähän arkoja tuntemaan kipua hieronnan aikana, vaikka esim. Thaimaassa kipu koetaan terapeuttisena. 

Toisaalta: Jos vaivasi on kiusannut sinua jo kauan, ja päivittäistä elämää varjostaa kipu, ei ehkä ole hullu idea maata hetki hieronta pöydällä ja tuntea se kipu mistä kärsit jo 24/7, päästäksesi siitä eroon. 

Jotkut asiakkaat jopa nukahtavat loppumetreillä.

Intensiivisyyden takia totaalinen rentoutuminen valtaa kehon ja mielen.

Vaikka saattaa kuulostaa jopa epämiellyttävältä, tämä hieronta rentouttaa sinua enemmän kuin tavallinen rentoutushieronta. Kaupan päälle saat vielä tilaa ja liikkuvuutta kehoosi ja mahdolliset vaivasi alkavat helpottumaan. Tämä hieronta on ehdottomasti vaivan arvoinen kokea.  

Säännöllinen kehon huolto on osa tervettä elämää. 

Varaa aika jo tänään! 

faskia hieronta urheilu hieronta tampere tammela, tampere kaleva
Urheiluhieronta faskia hieronta hieronta tampere