top of page

FASKIAHIERONTA / SYVÄKUDOSHIERONTA

Tässä hieronnassa käytän tekniikkaa jossa liike itsessään on hidas, mutta syvyys huomattava. Niinkuin aina sanon: Hieronnan aikana ei ole hetkittäin kivaa, mutta hieronnan jälkeen olo on usein raukea, koska hieronta ei ole pelkkää kipua,  vaan kipeiden hetkien jälkeen seuraa aina "integraatio"., jossa keho rauhoittuu ja rentoutuu. 

Usein asiakkaalta kuultua hieronnan aikana: "kovin kivulias tunne hetkessä, ja silti tuntuu hyvältä." 

Tämä syväkudoshieronta tekniikka on erilaista kuin ehkä mihin olet tottunut! Ei ihme että olen tehnyt jo monta asiakasta onnelliseksi, koska tulosta syntyy jo muutaman hoitokerran jälkeen! :)

Me länsimaissa olemme vähän arkoja tuntemaan kipua hieronnan aikana, vaikka esim. Thaimaassa kipu koetaan juurikin terapeuttisena. 

Toisaalta: Jos vaivasi on kiusannut sinua jo kauan, ja päivittäistä elämää varjostaa kipu, ei ehkä ole hullu idea maata hetki hieronta pöydällä ja tuntea se kipu mistä kärsit 24/7, päästäksesi siitä vihdoin eroon. 

Jotkut asiakkaat jopa nukahtavat loppumetreillä.

Intensiivisyyden takia totaalinen rentoutuminen valtaa kehon ja mielen.

Vaikka saattaa kuulostaa jopa epämiellyttävältä, tämä hieronta rentouttaa sinua enemmän kuin tavallinen urheiluhieronta  tai klassinen hieronta. Kaupan päälle saat vielä tilaa ja liikkuvuutta kehoosi ja vaivasi alkavat helpottumaan. Tämä hieronta on ehdottomasti vaivan arvoinen kokea.  

Säännöllinen kehon huolto on osa tervettä elämää. 

Varaa aika jo tänään! 

syväkudoshieronta tampere
faskia hieronta tampere
bottom of page